13 d’abril del 2012

Petitàlia 2012

Aquest cap de setmana 14 i 15 d'abril es celebra a Lleida la 6a edició de la fira Petitàlia. Una fira familiar que aquest any està orientada a infants de 0 a 14 anys.
Aquesta edició comptarà amb la presència de 56 empreses representades en stands i amb l'organització de 20 actes paralels, entre activitats i tallers.
Gràcies a l'ampliació de l'edat del públic a qui va adreçada la fira, s'ha pogut ofertar més activitats i serveis per als infants, donant preferència a les activitats extraescolars. A més a més, es donarà informació sobre les activitats i casals d'estiu que es ofereix l'ajuntament de Lleida i altres entitats.
La presència del Dr. Estivill, que realitzarà una conferència col.loqui titulada "El son i el menjar: dos hàbits que podem ensenyar als nens" i l'actuació del grup de percussió contemporànea de l'escola de música L'intèrpret, són 2 de les propostes interessants de la fira.
El gimnàs Ekke organitza també tallers de judo, dansa, pàdel, atletisme i futbol i un circuit de psicomotricitat per als nens i nenes, on nomès per participar-hi rebran un obsequi.


1 comentari: