21 de novembre del 2012

Craft and artists

 
Craft and artists és una iniciativa de la Laia d' Espurnes. La Laia no tan sols té un bloc on ens ensenya totes les seves precioses creacions en bijuteria d'alumini, sinó que ara s'ha llençat a escriure un bloc, on tenen cabuda tota mena d'artistes que realitzen de manera artesanal petits tresors fets amb passió i amb dedicació. El bloc conté entrevistes als artistes, informació sobre fires, mercats i tallers. A més a més Craft and artists organitza també tallers.


El dissabte passat va organitzar un taller de ganxet XXL amb trapillo. El trapillo és una tela reciclada en forma com de llana enroscat en una madeixa i que permet fer coses súper xules!!
L'objectiu era fer una bossa. Ens ho vam passar molt bé!! Vam aprendre la tècnica i totes vam marxar amb la bossa sota del braç! Això del trapillo enganxa i més endavant us aniré ensenyant cosetes que he estat fent. De moment us deixo amb la bosseta que vaig fer i que utilitzaré per a portar els meus estris a les classes de costura.


Ah!! Per cert! Craft and artists sorteja 5 entrades per la fira Creativa de l'Hospitalet de Llobregat. Teniu temps fins al 25 de novembre. Si hi voleu participar teniu l'enllaç aquí.

2 comentaris:

  1. Nena!!!! que guai!!! moltes gràcies!!! :) quina ilu que faaa veure aquest post! jo ja tinc mono ''ganxeter'' ara estava parlant amb la profe d'organitzar un altre taller per finals de gener o febrer, vull aprendre més cosetes!
    Moltíssimes gràcies per l'escrit i per venir el dissabte!
    petonets i fins aviat

    ResponElimina
  2. Nena, estàs feta una artistassa! En nomes un taller has fet aquesta bossa?? Felicitats guapa!

    ResponElimina